Over mij

“De levenskracht zit in de kleinste dingen. Niet in veel geld, carrière, een mooi huis, op vakantie gaan; in een mooie compositie, in een simpele melodie, in een glimlach, een knuffel, een appel, een slok water. We kunnen allemaal zoeken naar die kracht. Dagelijks.”

Ik ben Marijke, 24 jaar oud. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in het regelmatig verzinnen van nieuwe creatieve projecten. Ik fotografeer, schrijf, teken, speel piano en gitaar, zing, maak enveloppen en zelf ingebonden boeken en vind om de zoveel tijd weer een nieuwe hobby.

In juni 2015 heb ik aan de Universiteit van Leiden mijn Bachelor of Science behaald in de Psychologie. Sinds september 2016 volg ik aan de Universiteit van Tilburg de master Medische Psychologie. Deze studie voedt mijn interesse in de menselijke natuur en geest en biedt mij in het werkend leven de kans om me voor anderen in te zetten. Ik zie mensen graag zoals ze zijn en probeer ze de geduldige, oprechte aandacht en interesse te geven die ze nodig hebben en verdienen.

Deze blog is mijn online verzamelplek van mijn passie voor kleine schoonheid, mensen en bewust leven. Het begon met een fotoproject (Klein Geluk, waarbij ik iedere dag iets moois of inspirerends fotografeerde). Het is sinds 2013 uitgebreid met zelfgeschreven columns, reisverhalen en inspirerende blogs.  Ik ben geïnteresseerd in schrijven, fotografie, illustreren, reizen en levensfilosofie en breng dat de wereld in op deze website. Ik hoop dat het je opvrolijkt, inspireert, aan het denken zet, laat genieten!

Wil je meer weten of wil je me wat vragen? Neem dan contact met me op.

Advertenties