Maakt

Als creatieve duizendpoot heb ik allerlei hobby’s en talenten. Twee ervan wil ik op deze pagina even uitlichten.

Enveloppen maken

Kaarten en brieven worden steeds minder gestuurd. En als ze worden verstuurd is het doorgaans in saaie, witte enveloppen. Dat vind ik zonde. Ik ben een fervent fan van ouderwetse post waaraan je kunt zien dat iemand moeite en tijd voor je heeft genomen om je een persoonlijk berichtje te zenden. En wat is er nou leuker als ook de envelop persoonlijk voor je is uitgezocht: vol kleuren of een mooie plaat die bij je past? Daarom ben ik begonnen met het maken van enveloppen. Van oude wegenkaarten, kranten, platen uit tijdschriften, mooi papier. Het resultaat is prachtig en het maakt persoonlijke post nog een slag leuker!

Boekbinden

Van mijn geliefde opa heb ik een ambachtelijk vak geleerd: boekbinden! Vast niet volledig volgens de officiële regelen der kunst, maar zodanig dat het er goed uitziet en prima werkt. Zelf gebruik ik het vooral om dagboeken mee te maken (vanaf de grond een boek ‘bouwen’), maar ik kan ook kapotte boeken van een nieuwe kaft voorzien en boekblokken zelf weer repareren.

Interesse?

Wil je een set enveloppen bij me kopen (per 5)? Of wens je een persoonlijk (dag)boek? Of heb je een oud boek dat gerepareerd moet worden? Neem dan contact met me op.